AKTUELNO

Samo delić sekunde, bio je dovoljan da Jovana upropasti Macine namere.

Dok su proveravali svoje opšte znanje, noćas u dvorištu, iza njihovih leđa desila se situacija koja samo potvrđuje koliko se ne trpe Maca Diskrecija i Jovana Tomić Matora. Njih dve zaratile su odavno, a kada su se videle u ''Zadruzi'', nije im trebalo mnogo da započnu provokacije.Naime, Maca je sebi na tanjir stavila večernji obrok, koji je nameravala na miru da jede, međutim taj sklad prekinula je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je iskoristila trenutak kada Maca i nije bila baš skoncentrisana, pa joj se prišunjala i iz ruke prosula hranu, a nakon toga je otrčala. Maca se vidno iznervirala, a šta se desilo, prvi je registrovao Bora Santana, što i ne čudi, jer on prati svaki Macin pokret.

Ko je prosuo ovo? Koje ludilo. - u čudu je bio Đekson, kome je hrana letela iznad glave, ali je to primetio tek posle nekoliko sekundi.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Maca i Jovana od ranije imaju lošu komunikaciju. Njihov odnos, toliko je hladan, da se čak nisu ni pozdravile pre nekoliko večeri kada je Jovana ušla u najgledaniji rijaliti program na Balkanu "Zadruga". Kako je izgledala ova nova situacija, pogledajte u video klipu.

PROČITAJTE JOŠ: TI SI GLUPAN, RETARD I DEBIL! Miki izvređao Čolaka nakon što se nije snašao u kvizu znanja! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jovana Tomić Matora

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'